Over de markt Leusden

Iedere dinsdag is er midden in Leusden, een gezellige markt op de Biezenkamp! De markt vindt iedere week plaats in de ochtend van 08:30 uur tot 13:00 uur.

Breed assortiment
Op de markt staan veel verschillende ondernemers met een groot assortiment aan producten. Van kleding en sokken tot loempia’s en verse vis. Voor iedereen is er wat te vinden op de markt!

Gezelligheid, gastvrijheid & kwaliteit
Gezelligheid, gastvrijheid en kwaliteit staan centraal op de Markt Leusden. De ondernemers van de markt helpen u graag bij het vinden van de juiste producten, waar u naar op zoek bent. Daarnaast zijn de ondernemers altijd in voor een gezellig praatje, maar dit zal de kwaliteit niet onderdrukken.

Zien we u dinsdag ook op de markt?
Op deze website vindt u allerlei informatie over de ondernemers en de producten die zij verkopen, het laatste marktnieuws, de leukste winacties en natuurlijk de wekelijkse marktaanbiedingen!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen? En niks missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de marktaanbiedingen in je mailbox. Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen.

 

 

Volg ons daarnaast ook op Facebook en Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om zo op de hoogte te blijven van alles activiteiten rondom de markt!